Som kunde i min forretning, må du hjertens gerne lave en stor del af det forberedende arbejde selv. Det har den fordel at du får bearbejdet dine tanker, og præciseret dit budskab.

Hvis du vil lave forarbejdet selv 100%.

Inden du går i gang, så vil jeg rigtigt gerne have en snak med dig omkring nogle væsentlige forhold, som har afgørende betydning for kvaliteten af dit forarbejde.

Det er vigtigt at du ved noget om papir margen, hvis det f.eks. er brevpapir, eller bund margen hvis til er en kuvert (postvæsenet kræver specielle placeringer af trykket, så det ikke ødelægger deres OCR stregkodelæsning) 

Det har stor betydning for kvaliteten om du bruger RGB, CMYK eller Pantone farver når du designer din tryksag. Det er også af største betydning at kvaliteten af dine billeder er i orden.

Den filtype som du skal levere til mig skal være i PDF format, og her er det rigtigt vigtigt at du får defineret PDF´en korrekt. For en PDF fil kan bruges til mange forskellige formål, men når den skal bruges til grafisk produktion, skal formatet være PDF/X eller Tryk optimeret.

Denne forberedende snak og eventuelle ideer til din tryksag, er medvirkende til at tryksagen bliver som du forventer. 

Vejledningen er omkostningsfri for dig.