BrygLog databasen kan udregne:

Den forventede alc.%, beregnet på baggrund af opskriftens maltindhold. 

Genstands beregning på 4 forskellige flaskestørrelser. 

Bitterhed beregnet efter 2 forskellige IBU metoder. 

Gemme en succes opskrift i et Quick lager, for hurtig genbrug af Malt og Humle indgredienser. Samt brygoplysninger (hvad du gjorde som skal huskes). 

Lagerstyring af Malt & Humle - (oplysninger om hvad du bør have på lager). Samt prisberegning på hvad Malt & humlen har kostet til det aktuelle bryg. 

Hurtig beregning af aktuel Mæskeeffektivitet. 

Hurtig omregning af humlemængder ved ændringer af Alfa syren 

Omregning af opskrift til brygudstyr med en anden mæskeeffektivitet. 

Holde styr på 2 forskellige udtræk af samme malt

Uddybende information om Malt, Humle og Gær. Information om Malt og Humle kommer fra en lille bog som jeg udgav i 2006 - Den lille humle og malt bibel. I forbindelse med søsætning af BrygLog's databasen blev der tilføjet information om Whitelap's flydende gær, samt tilgængelig tørgær på det danske markede. 

I BrygLog er der også et Spørgsmål og Svar område, hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål omkring ølbrygning. Og det er bestemt ikke fordi jeg har/vil kloge mig, for i de fleste tilfælde er der henvisninger til hjemmesider hvor problematikken er virkeligt godt beskrevet. De få spørgsmål, som jeg selv har haft omkring brygning er blevet skrevet ned og videre givet i databasen. Om det så er det helt rigtige svar, det må du selv afgøre - men det er ihvertfald mine bud på problematikkerne.

Registrering ned til midste detalje om det aktuelle bryg - (vandforbrug, antal flasker påfyldt, CO2 beregning ved eftercarbonering - sukker mængde etc.). 

Diverse spørgsmål og svar, med henvisninger til hjemmesider med brugbare bryginformationer. 

Databasen giver dig mulighed for at “afprøve” inden du køber. Du kan indtaste 5 opskrifter i demo versionen. 

Du kan få en "demo" af BrygLog's databasen ved at ringe til mig på 86 57 09 99.