Min holdning til dine kuverter, er at du skal have det bedste som du kan få. Det er derfor at jeg som standard har valgt en rigtig flot hvid kuvert, som er produceret på 100% genbrugs papir, og som samtidig er 100% CO2 neutral. 

Papiret er fremstillet hos Lenzing Papier i Østrig, som er en af Europa’s førende producenter indenfor genbrugs papir. Papiret hedder Impact Climate Paper og bliver i danmark solgt under navnet Envirelope til produktion af kuverter. 

Fakta om papiret
Envirelope kuverterne har samme hvidhed som almindeligt hvidt papir, men er 100% genbrug og ved produktionen af papiret er CO2 belastningen på 189g pr. kg. 

De 189g indeholder det fossile energi forbrug ved fremstilling, indpakning, transport m.v. Den uundgålige CO2 mængde (189g) neutraliseres ved deltagelse i forskellige miljøfremmende projekter, bl.a. etablering af vindmølleparker, biobrændsels kraftværker, vandkraft m.m. Alle projekter som sparer miljøet for CO2 udslip. - 

For klimaets skyld, eller 
- alle de gode grunde som findes for at tage CO2 problematikken alvorligt, er medierne vældig gode til at informere om - om det er rigtigt eller forkert kan jeg ikke vurdere. Men når muligheden eksistere for at mindske synlig/usynlig forurening så er det en tanke værd.

Fakta om kuvertsortimentet Kuverterne er produceret på 90g og 100g hvidt genbrugspapir, hvilket giver en god fornemmelse af kvalitet hos modtageren af dit brev.

På bagsiden er Envirelope logo’et trykt med blå skrift. 

Størrelser og lim garanti
Kuverterne fås i størrelserne M5 m/u rude med dækstrimmel, C4 m/u rude uden dækstrimmel. Kuverter med hotmelt dækstrimmel ydes 5 års lim garanti, kuverter uden dækstrimmel er garantien 1 år. Garantierne er under forudsætning af korrekt opbevaring, dvs. tørt, ingen sollys og unormal kraftig varme. 

Papiret er FSC mærket, EU Ecolabel, 100% CO2 neutral og 100% genbrug.

Kuverterne trykkes i 1, 2, 3 og 4 farver på egen 1 farvet offsetmaskine.


Breve modtaget i kuverter bliver læst!
   - har du noget vigtigt at fortælle?