Jeg har bevidst valgt ikke at opgive priser på min hjemmeside, det skyldes at der meget ofte er nogle forhold i tryksagsfremstillingen, som du som kunde ikke kender og derfor ikke kan tage højde for. Det vil derfor være forkert at opremse nogle priser, som alligevel ikke giver det rigtige billede i forhold til din tryksag.

Prisniveauet for en klart defineret tryksag (forarbejde, film/CTP, papirkvalitet, antal trykfarver, efter-behandling etc.) er stort set ens fra trykkeri til trykkeri. Nogle er lidt billigere på det ene og lidt dyrer på det andet, og sådan vil det altid være. Fælles for alle trykkerier er, at vi alle stort set arbejder lige hurtigt, at vi alle har omkostninger til meget dyre maskiner og at alle skal have en rimelig timeløn. Det betyder at tryksagsprisen er stort set er ens.

Jeg har valgt, at jeg skal være god til små oplag fra 1 til 5.000 stk, for det er de oplags størrelser som passer bedst til mit temperament og maskineri. Og det er samtidig de opgaver som jeg har den største lyst til at producere.

Derudover har jeg med succes i alle 22 år (start 1/3-1996) haft en forkalkuleret prisliste på "standard" tryksager, som alle mine kunder handler til (den er altid i min baglomme, og du må gerne få den udleveret). Det betyder at basis prisen for tryk er ens uanset om du hedder  Hansen eller Mærsk. Ring på 86 57 09 99 og få den tilsendt.

----------

Intet trykkeri kan klare alle opgaver 100% selv.

Jeg producerer 99% af mine tryksags ordrer selv (forarbejde, tryk og efterbehandling), og i de få tilfælde hvor jeg ikke har produktions udstyr til at klare tryk eller efterbehandling bedst og økonomisk mest fordelagtigt for dig, der vil opgaven blive lagt hos en kollega.

Hvis du er i tvivl om hvormeget af den aktuelle ordre som jeg selv producerer, så spørg - du får altid et ærligt svar.

----------

Gebyrer og ekspress tillæg eksisterer ikke i min forretning, fragt og emballage er faktiske omkostninger.

----------

Leveringstid: Digitale opgaver afsendes oftes sammedag (forudsætter at ald produktion er inhouse), offset opgaver 3-4 dage.

----------

Da jeg startede mit firma d.1/3-1996 var antallet af offset trykkerier med egen produktion i Danmark ca.1.500 stk.

I Danmark år 2015 (december), er der under 200 trykkerier med egen offset og digital produktion.