Skal jeg printe selv?

Selvfølgelig skal du printe dine brochure selv, men kun hvis:

  • du selv er tilfreds med papir og print kvalitet
  • og kun hvis det er i meget små oplag.

Hvis du printer i størrer oplag fra 75 stk og op, så vil du opleve at det faktisk er meget tidskrævende og rasende dyrt at passe og servicere en farveprinter.

Faktisk vil du kunne spare en bunke penge, ved at sætte dig grundigt ind i hvordan din printer “tænker”, for farve print er rasende dyrt.

Jeg vil påstå, at det bedste mange firmaer kan gøre for deres økonomi, er at købe en ny S/H printer og derefter parkere farveprinteren i et hjørne og KUN bruge den når det er påkrævet at der skal farve på papiret.

Et farveprint koster ca. 0,4 kr mere end et S/H print. Så printeren kan nemt koste hvad der svarer til 2 til 3 kartoner cigaretter om ugen. Noget hverken du eller statskassen får glæde af.

— 0 0 0 —

Jeg har under denne fane forsøgt at give et indblik i hvordan en printer “tænker”, dvs. hvad der er afgørende for den pris som du skal betale, når du benytter printeren.

Hvis dit behov er farveprint engang i mellem, så vil jeg kraftigt anbefale at du grundigt læser afsnittet “Hvordan en printer tænker”, og at du efterfølgende læser “Hvordan sparer jeg på udgifterne”

Disse 2 faner kan/vil spare dig for rigtig mangen penge. God fornøjelse.

— 0 0 0 —

PS.: Fanen med Driftsudgifter, er lidt Hard Core – men nødvendig information for at beskrive hvad der sker.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til mig på 86 57 09 99.